Our Mind’s True Colours

“Νιώσε Ελεύθερος για Μάθηση & Δημιουργία”

Το ιστολόγιο, που επέλεξες να εξερευνήσεις, σου δίνει τη δυνατότητα της ελεύθερης μάθησης και έκφρασης! Στο χώρο αυτό θα βρεις πληροφορίες για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, θα μπορέσεις να συμμετέχεις και εσύ στη νέα γνώση, συμπληρώνοντας σχόλια και παραπομπές με οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο, θα ξανά επιστρέψεις στη διασκέδαση των εκπαιδευτικών παιχνιδιών, που τείνουν να ξεχαστούν.

Σκοπός του blog είναι να παρουσιάσει μια άλλη εκδοχή της εκπαίδευσης, να την παρουσιάσει με έναν τρόπο πιο προσεγγίσιμο και ενδιαφέρον. Τα σχολικά εγχειρίδια και τα εκπαιδευτικά βιβλία είναι η βάση της επιστημονικής μάθησης, όμως είμαστε όντα με πολλές αισθήσεις που ζητούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Εδώ, λοιπόν, εστιάζουμε στην οπτική και ακουστική πλευρά της μάθησης, στην εξερεύνηση με γνώμονα την ελεύθερη βούληση και την πηγαία διάθεση. Η προσφορά του blog είναι η εξατομικευμένη μάθηση, η καινοτομία, σύνδεση και ανακάλυψη διαφόρων πόρων και ψηφιακών μέσων και κυρίως η συμμετοχή και η αλληλεπίδραση σε ένα εστιασμένο κοινό περιβάλλον, επιλεγμένο με βάση τις δικές σου ανάγκες.

Leave a Reply