Welcome

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο (blog) μας! Ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, το παρόν blog θα σας ταξιδέψει σε διάφορες χώρες ώστε να γνωρίσετε Χριστουγεννιάτικες συνήθειες διαφορετικές από τις ελληνικές. Η δημιουργία του έχει γίνει στο πλαίσιο διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας με σκοπό την ενίσχυση των γλωσσικών δεξιοτήτων σας μέσα από ενδιαφέροντα θέματα.

Στο περιεχόμενο του ιστολογίου είναι ενσωματωμένα ποικίλα οπτικοακουστικά μέσα τα οποία παρέχουν ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, εμπλουτίζουν την εκπαιδευτική εμπειρία και ανταποκρίνονται σε όλα τα είδη μαθητών. Έτσι σας παρέχεται μεγαλύτερο κίνητρο συμμετοχής στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς έχει αποδειχθεί πως τα συγκεκριμένα μέσα προσελκύουν το ενδιαφέρον των μαθητών και ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά σας. Παράλληλα, προάγεται η αλληλεπίδραση με τους συμμαθητές σας, καθώς καλείστε να κάνετε σχόλια σχετικά με τα βίντεο που θα παρακολουθήσετε και με το άρθρο που θα διαβάσετε, προωθώντας έτσι τον διάλογο μεταξύ σας.

Επιπλέον, το παιχνίδι με βάση το κείμενο αποτελεί διασκεδαστικό τρόπο ενίσχυσης της κατανόησης και της εξάσκησης της αγγλικής γλώσσας ενθαρρύνοντάς σας να εμπλακείτε ενεργά με το περιεχόμενο και να αφομοιώσετε τις γνώσεις εύκολα και με διαδραστικό τρόπο.

Leave a Reply